Csomag ajánlatok

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Törökök nyomában Egerben

Izgalmakkal teli kaland felfedezni a törökök ostromának és hódoltságának egri hagyatékait. Vegyen részt a kalandban egy pihentető, de élményteli hétvége keretében!

Senator csomag

Eger egyedi hangulata és számos értéke pihentető, ám élményekkel teli kikapcsolódásra nyújt lehetőséget. Legyen a vendégünk és engedje, hogy a város Önt is elvarázsolja!

Nyári pihenés Eger Szívében!

Eger nem csupán barokk épületeiről és kiváló boráról híres hanem közkedvelt termálfürdőiről is. Töltsön el egy hétvégét a város szívében a történelmi hangulatú Hotel Senátor-Házban és élvezze a város kínálta sokszínű lehetőségeket.

Őszi séta Egerben

Mert az ember ezer szállal kötődik e szép hangulatos, békebeli városhoz. Az év bármely szakaszában varázslatos. Ma kevés olyan hely van az országunkban, ahol a főtéren / itt a Dobó Téren / újságolvasás közben kávézhat, vacsorázhat a vendég.

Nyugdíjasoké a világ (csak nyugdíjasoknak)

Séta a barokk belvárosban, megtekintve a Bazilikát, a Kossuth utca nevezetességeit, Fazola kaput, Minaretet. Eger a történelmi múlt városa. Sok esemény színhelye, melyet érdemes felkeresni és hallgatni történeteit.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Hírlevél feliratkozás